Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket langyos tejbe áztatom, amibe sót, borsot, kakukkfüvet, vegetát és egy kis fokhagymát keverek el. A tejtől megpuhul, magába issza azt és selymes, különleges íze lesz tőle. Közben előkészítem a panírt: tojást, lisztet és zsemlemorzsát, melybe szezámmagot keverek. Bepanírozzuk a halszeleteket és bő olajban kisütöm. Frissen tálalom, köretként krumpli és rizs passzol hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
dori37
2014.05.23 13:50
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket langyos, tejtől megpuhul, zsemlemorzsát, halszeleteket, halszeleteket, zsemlemorzsa, Bepanírozzuk, előkészítem, kakukkfüvet, szezámmagot, különleges, fokhagymát, átszitált, Pangasius, köretként, pangasius, megpuhul, fűszeres, keverek, áztatom, passzol, langyos, vegetát, krumpli, selymes, keverek, kisütöm, olajban, csipet, tojás, étolaj, csipet bors, zsemlemorzsa, Pangasius filé, átszitált liszt,
|
|
|
|
|